Βιβλιοθήκη σε ρόδες για ενήλικες


Βιβλία μεγάλα, βιβλία μικρά, βιβλία με ιστορίες, βιβλία ιστορικά, βιβλία για γονείς, βιβλία με αστυνομικές υποθέσεις, βιβλία με ξεχωριστές υποθέσεις, βιβλία για να γελάσεις, βιβλία για να συγκινηθείς, βιβλία για να ταξιδέψεις, βιβλία για να σκεφτείς, βιβλία για ενήλικες, βιβλία για όλους!!!!!


Η βιβλιοθήκη με ρόδες βγήκε στην κοινότητα. Κάθε πρώτη Παρασκευή του μήνα θα κάνει τη βόλτα της και θα στέκεται σε κεντρικό σημείο, ώστε κάθε ενήλικας που επιθυμεί να δανείζεται και να επιστρέφει το βιβλίο του. Γιατί η γνώση είναι για όλους και πρέπει  να προσφέρεται απλόχερα! 

Και βέβαια την οργάνωση και τη διαχείριση την έχουν τα παιδιά. Κυκλοφορούν το καρότσι, φωνάζουν από τον τηλεβόα, συμπληρώνουν το τετράδιο δανεισμού και ενημερώνουν για τη λειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης τους ενδιαφερόμενους. 



Η πρώτη μας έξοδος είχε ανέλπιστα αποτελέσματα, καθώς καταφέραμε να δανείσουμε σχεδόν όλα τα βιβλία. Γιατί δε διαβάζουν μόνο τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι. 

Βιβλία για να δανειστείς λοιπόν και να απολαύσεις!

Θα σας περιμένουμε με χαρά! 

Για τους γονείς του σχολείου, η βιβλιοθήκη θα λειτουργεί και εντός του σχολείου μας, κατόπιν συνεννόησης. 

Αν και εσείς έχετε βιβλία που δε τα χρειάζεστε πλέον, μπορείτε να μας βοηθήσετε  να εμπλουτίσουμε τη βιβλιοθήκη μας και να τα δανειστούν και άλλοι. 

Ευχαριστούμε την Ελένη Τενεκετζή από το βιβλιοπωλείο koukoubook για την πρώτη της δωρεά βιβλίων! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια